17.10.2019

НАШЕ СТОНОТЕНИСЕРКЕ ПРВЕ У ОКРУГУ


На окружном првенству основних школа Срема ОСИУРС у стоном тенису које је одржано 16. октобра 2019. године у Шиду наше девојчице освојиле су прва места - екипно и појединачно.


IMG_3749.jpg

Прошлогодишњи сценарио се понавља. Наиме, ученице Основне школе „Доситеј Обрадовић“ наставнице физичког васпитања Татјане Половине Веселиновић поново су показале да су ван конкуренције када је стони тенис у сремском округу у питању. Прво место освојила је Теодора Стојчевић, ученица 8. разреда Основне школе „Доситеј Обрадовић“ и екипа девојчица коју су чиниле: Теодора Стојчевић, Зорица Црвенковић (6. разред), Ана Михајлик (7. разред) и Тамара Стојчевић (6. разред). Ово постигнуће пласирало је наше ученице на Олимпијске спортске игре ученика Републике Србије које ће се одржати у априлу/мају 2020. године у Пироту.

Да је овакав резултат очекиван, не крију из Спортског савеза општине Ириг и Основне школе, али истичу да су веома поносни на истрајност своје деце и на то што ће нас деца представити и ове школске године на једном овако значајном спортском такмичењу. 

Јуче нас је у Шиду представљала и мушка екипа ОШ „Доситеј Обрадовић“ са нешто мање успеха у односу на женску у следећем саставу: Александар Абрамовић (5. разред), Стефан Чупковић (4. разред), Алекса Крњетин (5. разред) и Теодор Милић (8. разред). Мушка екипа заузела је 4. место док је Стефан Чупковић, најмлађи учесник овог првенства, освојио 5. место појединачно.


IMG_3747.jpg

IMG_3746.jpeg