30.09.2020

СКГО организује вебинаре на тему: „Портал јавних набавки“


Стална конференција градова и општина у периоду од 15. до 21. октобра 2020. године организује вебинаре за запослене у јединицама локалне самоуправе на тему: „Портал јавних набавки“.


Примена новог Портала јавних набавки отпочела је 1. јула 2020. године и донела бројне новине у поступању наручилаца када је реч о сачињавању планова јавних набавки, конкурсне документације, начину подношења понуда, отварању и стручној оцени понуда, комуникацији у поступку јавне набавке итд. Имајући у виду ове веома значајне промене у поступању наручилаца утврђене новим Законом о јавним набавкама („Службени гласник“, бр. 91/22019) ова обука има за циљ да се запослени на пословима јавних набавки у ЈЛС благовремено упознају са најважнијим функционалностима новог Портала јавних набавки и обуче за правилан рад у њему.

 

Термини одржавања три једнодневна вебинара су следећи:

 

• четвртак, 15. октобар 2020. године,

• уторак, 20. октобар 2020. године, и

• среда, 21. октобар 2020. Године

 

са почетком у 10:30 часова, а у складу са приложеном агендом.

 

Потребно је да сваки појединачни заинтересовани представник/ца јединица локалне самоуправе пошаље најкасније до петка, 9. октобра 2020. године попуњени пријавни формулар на адресу рузица.арандјеловиц.илиц@скго.орг у електронској верзији (попуњен МС Wорд документ са неопходним подацима), са назнаком једног термина за који се учесник определио, при чему није потребан потпис овлашћеног лица. С обзиром на то да је број места ограничен, СКГО задржава право да у случају већег интересовања и броја пријава одобри равномерно присуство представника ЈЛС, о чему ће сви пријављени бити благовремено обавештени.

 

За све додатне информације можете ме контактирати на рузица.арандјеловиц.илиц@скго.орг или позивом на 064/870-3303.



преузми PDF документ

преузми PDF документ

преузми PDF документ

преузми PDF документ