19.02.2021

Округли сто – пројектна активност


Данас су колеге из Службе за привреду, локални и економски развој Општине Ириг имали прилику да се упознају са активностима пројекта P.R.I.D.E. “Policies for Roma inclusive Dimension in Europe“ из програма Erasmus+.


1.jpg

Партнери на пројекту - Општина Рума, коју представља Јасмина Стојанац Зорић и удружење “Стил младих” испред кога су говориле Ивана Станковић и Даниела Васић представиле су циљ и активности пројекта и приближили програм Erasmus+ колегама из суседне општине.

Разговарало се о досадашњим активностима, упоредили су планове рада на инклузији Рома у систему наших општина и направили поређење са активностима других партнера на пројекту. Ова активност једна је у низу активности које нам предстоје у наредном периоду, сложиле су се представнице партнерских институција и навеле да је веома битно обухватити што већи круг сарадника и корисника у дељењу резултата пројекта који се тренутно реализује. Добар и предан рад колега из румске општине као и професионална сарадња са удружењем “Стил младих” осигурава све наредне пројектне активности.


2.jpg

3.jpg