15.07.2015

Сутра додела награда ученицима школа иришке општине


Сутра ће председник Општине Ириг Стеван Казимировић наградити ученике из школа са територије наше општине, за остварене резултате у школској 2014/2015. години на окружним, покрајинским и републичким такмичењима у наставним дисциплинама, у области музике, као и осмогодишњем школовању и успеху средњој школи. Награде ће бити додељене у подне у Свечаној сали општине.

class.jpg

Ученици генерације награђују се новчаним наградама од 12 хиљада динара, док ће ученици осмог разреда, који су добитници дипломе „Вук Стефановић Караџић“ добити осам хиљада динара. Пет хиљада динара ће добити ученици ССШ „Борислав Михајловић Михиз“ за постигнут одличан успех са просеком 5,00 и примерно владање, а десет хиљда динара ће добити ученици за освојено једно од прва три места на републичким такмичењима.

Књигама ће бити награђени ђаци Основне музичке школе „Теодор Тоша Андрејевић“ Рума, одељење у Иригу, за постигнуте резултате на домаћим и међународним такмичењима и ученици који су освојили једно од прва два места на окружном или покрајинском такмичењу.