05.09.2015

ДУ ,ДЕЧИЈА РАДОСТ" ИРИГ - ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У ДЕЧИЈОЈ УСТАНОВИ ,,ДЕЧИЈА РАДОСТ"


Првог септембра у објектима Чаролија и Вила као и у свим подручним одељењима отпочела је реализација припремног предшколског програма , законом обавезног за сву децу узраста од 5,5 до 6,5 година. Обухват деце припремним предшколским програмом је високог нивоа.

DSC07648.JPG

Том приликом децу и родитеље је поздравила директорка Лидија Томић. Стручни сарадник и сарадник на пзз су их упознали са планираним активностима за текућу школску годину. Креативни васпитачи допринели су да први дан у вртићу буде весео другачији , занимљивији.

Групе целодневног боравка које обухватају децу узраста од 1 године до 5,5 година. Број деце у групама је изузетно висок, уписи су још увек у току, што указује на  то да се  обухватност деце предшколским васпитањем на територији наше општине и даље увећава, те се намећа потреба отварања нових васпитних група.

Дечија установа у свом даљем раду настојаће да одржи ниво квалитета рада постигнут у претходном периоду који је добио високу оцену приликом вршења екстерне евалуације од стране Министарства просвете.


МАЛА ШКОЛА

Стигао је септембар,
у вртић смо пошли,
чекају нас васпитачи
кажу: "Добро дошли".

Вртић је створен за игру,
дружење, забаву и причу,
ту се прва другарства и
и важна знања стичу.


ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ У ДЕЧИЈОЈ УСТАНОВИ ,,ДЕЧИЈА РАДОСТ"