08.10.2015

ВЕЛИКО признање Туристичкој организацији Општине Ириг


У Новом Саду је почео 48. Међународни сајам туризма. У оквиру штанда Туристичке организације Војводине, ове године се представила и Туристичка организација Општине Ириг, која ће током трајања сајма, посетиоцима представити туристичке потенцијале, као и понуде смештаја у овој сремској општини.

12119602_10207659851918374_266658749_o.jpg

Новосадски сајам је Туристичкој организацији Општине Ириг доделио златну медаљу за 2015. годину за организацију туристичке манифестације Видовдански сабор.

-Велика нам је част што су нам уделили ово признање и што су препознали ову нашу манифестацију као једну од успешнијих у Војводини. Ми ћемо се трудити да наставимо да представљамо нашу општину на најбољи могући начин и да обогатимо нашу туристичку понуду. Иако смо мала општина, имамо један велики потенцијал за даљи развој, рекао је Драган Драгичевић, директор Туристичке организације Општине Ириг.

Он такође додаје да ће се радити на томе да се побољша верски туризам, с обзиром на то да се на територији ове општине налази осам фрушкогорских манастира, те да се спајањем свих грана туризма, дочека што боља следећа сезона.

Овогодишњи Међународни сајам туризма у Новом Саду трајаће до суботе, а за посетиоце је сајам отворен од 10 до 19 сати.