04.12.2015

ЧЕСТИТКЕ: Најбољи иришки студенти добили новчане награде!


Стеван Казимировић председник Општине Ириг примио је данас у кабинету најбоље студенте наше општине и уручио им новчану награду од 20.000 динара. По расписаном конкурсу за ову награду, шест студената мастер студија је испунило услове.

12312425_10207964320009886_2046251011_n.jpg

–Ова награда за студенте практикује се већ годинама уназад и тиме се они мотивишу како би наставили са својим школовањем и усавршавањем, рекао је Казимировић.

Он је такође истакао да ће Општина наставити да излази у сусрет својим студентима, што кроз наставак додељивања годишњих награда, тако и кроз омогућавање приправичног рада после завршених студија.

–У данашње време је, нажалост, тешко обећати некоме посао, али ми ћемо се као Општина колико год можемо залагати за наше студенте, додао је Казимировић.

Годишње награде добило је шест студената: Бојана Дринић (Филозофски факултет), Александар Гледић (Природно-математички факултет), Срђан Тодоровић (Пољопривредни факултет) и Милош Марковић, Дејан Нађ и Сава Панић са Факултета техничких наука.

Бојана Дринић студенткиња мастер студија српског језика и књижевности рекла је да јој је значајна ова награда, коју ће, као љубитељ путовања, искористити да у наредном периоду посети неку државу.