19.01.2016

Студије изводљивости увођења дуалног образовања у систем средњег стручног образовања у Србији


Привредна комора Србије и Сремска привредна комора организују конференцију поводом представљање Студије изводљивости увођења дуалног образовања у систем средњег  стручног образовања у Србији.

Untitled-2.jpg

Опште удружење предузетника Ириг

Поштовани предузетници и власници привредних друштава

Опште удружење предузетника Ириг Вас обавештава да Привредна комора Србије и Сремска привредна комора организују конференцију поводом представљање Студије изводљивости увођења дуалног образовања у систем средњег стручног образовања у Србији.

Конференција ће бити одржана дана 22. јануара (петак) 2016. године са почетком у 11.00 часова у Сремској привредној комори, Краља Петра И 4/ИИ, Сремска Митровица.

Студију изводљивости, чију је израду кроз ГИЗ пројекат ,, Реформа средњег стручног образовања у Србији подржало Министарство за привредну сарадњу и развој СР Немачке, представљени су услови, могућности и опције увођења дуалног образовања у систем средњег стручног образовања у Србији и дате су препоруке које ће бити размотрене пре свега од стране привредника али и од других заинтересованих страна. Конференција ће послужити и као прилика да се представе досадашња искуства и резултати учешћа привреде у образовању. Додатне информације можете добити у Општем удружењу предузетника Ириг на тел. 022 462 070

С поштовањем