31.08.2016

Свечани пријем за ђаке - прваке


Данас је у основној школи ’’Милица Стојадиновић Српкиња’’ у Врднику приређен свечани пријем за 27 ђака првака који ће сутра први пут сести у школске клупе и започети школовање.

hh.jpg

Топлу добродошлицу првацима су пожелели њихови старији другари из 5. разреда, који су са учитељицом Сузаном Луковњак за своје нове мале другаре припремили пригодну приредбу.

Мале школарце и њихове родитеље је поздравио и директор школе Горан Жугић, који је пожелео ђацима – првацима да стекну што више знања, да буду вредни и марљиви ђаци и да слушају своје учитељице и родитеље.

Своје нове ученике поздравиле су и њихове учитељице Сузана Луковњак и Љиљана Петровић, пожелевши им све најбоље током школовања.

Општина Ириг наставила је дугогодишњу лепу праксу, тако да је и ове године сваки ђак – првак добио на поклон школски ранац пун школског прибора.

Поклоне испред Општине Ириг ђацима су уручили Слободан Радојчић, шеф Службе за друштвене делатност, општу управу и заједничке послове, и Милица Томић, шеф Одсека за друштвене делатности.
Честитамо полазак у школу свим нашим ’’првачићима’’ и желимо им да кроз учење и игру стекну што више знања и нових другара!


unnamed.jpg

DSCN5803.JPG

DSCN5784.JPG

DSCN5729.JPG

DSCN5726.JPG

DSCN5722.JPG

DSCN5708.JPG