01.09.2016

Добродошлица ђацима-првацима у школи ''Доситеј Обрадовић'' у Иригу



Првог радног дана у школској 2016/2017. години, у основној школи ’’Доситеј Обрадовић’’ у Иригу је приређен свечани пријем за 39 нових ђака-првака.

DSCN5865.JPG

Добродошлицу малим ђацима су пожелели њихови старији другари који су за своје нове другаре припремили пригодну приредбу.

Мале школарце и њихове родитеље је поздравила директорица школе Сања Николић, пожелевши им што више петица и тек покоју четворку.

Своје нове ученике поздравили су и учитељица Светлана Духоњ Јаковљевић као и учитељ Зденко Корошец,уз жељу да им школовање протекне на најлакши и најбољи могући начин.

Ђаке и њихове родитеље је поздравио и заменик покрајинског секретара за образовање, Милан Ковачевић, који је пожелео првацима да стекну што више нових знања и нових пријатеља, а њиховим родитељима пуно разлога за понос због добрих оцена.

Општина Ириг наставила је дугогодишњу лепу праксу, па је тако и ове године сваки ђак–првак добио на поклон школски ранац пун неопходног прибора.

Поклоне испред Општине Ириг ђацима су уручили председник општине Стеван Казимировић, његов заменик Миодраг Бебић, и начелница општинске управе Оливера Филиповић Протић.

Честитамо полазак у школу свим нашим ’’првачићима’’ и желимо им да кроз учење и игру усвоје праве вредности, постану вредни и добри ђаци, на понос својих родитеља!

DSCN5924.JPG

DSCN5910.JPG

DSCN5920.JPG

DSCN5889.JPG

DSCN5882.JPG

DSCN5877.JPG

DSCN5838.JPG