29.09.2016

Ирижани славили у ''вечитом дербију''


''Сремски витезови Раднички'' изненадили су фаворизовани ''Рудар'' у Врднику у утакмици полуфинала општинског купа, и заслужено славили са 2:1 (2:0).


DSCN8679.JPG

Већ у 12. минуту и на опште изнанађење, гости су имали огромну и заслужену предност од 2:0, головима Јовановића и Станковића.

Остатак утакмице протекао је у покушајима врдничана да дођу до гола гостију, али што неспретност домаћина, што одлична одбрана гостију, учинили су да ''Рудар'' тек у последњим тренуцима меча постигне једини гол.

Код гостију, осим стрелаца, истакли су се одлични капитен Ђевљекај, Перић и Таглиавија, који је силом прилика стао на гол али је свој посао одрадио одлично.

Код индиспонираних домаћина, најбољи је био стрелац јединог гола Филиповић, а сем Сантрача, Граваре и Стричевића који је у неколико наврата покушавао да угрози гол гостију, мало ко је заслужио прелазну оцену.

Ирижани су показали да прво место на табели Општинске фудбалске лиге Рума - Ириг није случајност, и да ће бити најозбиљнији канидат за пласман, односно повратак у Сремску лигу следеће сезоне.

Текст и фотографије: Драган Аметовић


DSCN8731.JPG

DSCN8716.JPG

DSCN8706.JPG

DSCN8684.JPG

DSCN8681.JPG

DSCN8677.JPG