01.09.2016

Пријем предшколаца у врдничком вртићу


У објекту “Вила” у Врднику предшколске установе “Дечија радост” из Ирига одржан је пријем предшколаца. Укупно 21 дете уписано је у овај предшколски припремни програм у Врднику.

Untitled-1.jpg

Предшколски програм представља прву степеницу ка школовању сваког дете, те је родитељима веома битно да програм буде квалитетан и садржајан. Уводну реч о овогодишњем програму малишанима у Врднику и њиховим родитељима одржала је директор ове установе Лидија Томић заједно са колегама.

Како истичу родитељи су задовољни досадашњим радом вртића, те очекују и даљи наставак доброг рада васпитача са децом.

Поред редовног васпитно- образовног програма који подразумева четворочасовни боравак деце, управа вртића ове године увела је новине у припремни програм попут специјализованих радионица и играоница, као и манифестације у којима ће деца узети учешће.

“Од половине септембра имплементираћемо програм “Вилењачка школица” која за циљ има подизање родитељских компетенција, а кроз различите програме настојаћемо да радимо на развоју креативности код деце” речи су Лидије Томић директорке П.У. “Дечије радости”.

Офф: Подсећамо, у Предшколску установу “Дечија радост” са седиштем у Иригу уписано је укупно 89 деце у предшколски припремни програм.