19.12.2016

Одржан састанак Тима за школско развојно планирање Основне школе ''Милица Стојадиновић Српкиња''


У уторак, 13.12.2016.године, одржан је састанак Тима за школско развојно планирање Основне школе ''Милица Стојадиновић Српкиња'' из Врдника, на коме је извршена анализа рада у протеклом периоду.

unnamed.jpg

У току школске 2015/16.год. школа је учествовала у неколико пројеката, а као резултат тога су: реновирана фискултурна сала и свлачионице, промењен систем грејања са лож уља на пелет, решено грејање фискултурне сале у подручној школи Јазак, добијена школска ( клупе и столице за кабинет географије) и рачунарска опрема ( фиксни и лаптоп рачунари, монитори и штампачи).

На састанку је закључено да је неопходан интензивнији рад Пројектног тима школе, како би се праћењем конкурса и израдом и реализацијом пројеката у наредном периоду обезбедила средства за постављање термо изолације на спољне зидове зграде школе, уређење фасаде, промену дотрајале електро инсталације и опремање учионица новим наставним средствима.

Састанку су присуствовали: Весна Керкез, руководилац тима, Горан Жугић , директор школе, Драган Аметовић, представник локалне заједнице, Драгана Ристић, педагог и Селена Матешић, представница ученика.