30.03.2017

Српска напредна странка поклонила рачунар школи у Врднику


Савет за омладину Општинског одбора СНС Ириг покренуо је акцију током које је сакупљен новац за куповину рачунара који је данас уручен наставном особљу Основне школе ’’Милица Стојадиновић Српкиња’’ у Врднику.

DSCN9452.JPG

У име Српске напредне странке, рачунар су, директору школе Горану Жугићу и учителљици Сузани Луковњак, уручили Миодраг Бебић и Александар Манојловић.

’’У циљу повећања ефикасности наставе, мотивације ученика за учење и лакше усвајање садржаја, потребно је да се у настави користе савремене информационо- комуникационе технологије. Овај рачунар ће омогућити најмлађим ученицима да коришћењем мултимедијалних садржаја уче и прошире знање на занимљив начин. Тиме се даје допринос новој култури учења кроз концепт тимског и кооперативног учења у настави.Хвала бившим ученицима наше школе што на овако леп начин помажу у раду нама учитељима али и најмађим ђацима-првацима наше школе’’ – истакла је учитељица Сузана Луковњак.

Рачунар је купљен средствима која су прикупили чланови Српске напредне странке а представља само почетак шире акције коју најављују функционери СНС:

’’Из разговора са нашим члановима који имају децу која иду у ниже разреде школе у Врднику, схватили смо да је један модеран рачунар неопходан за рад учитеља са децом. Новац су сакупили чланови странке а ово је само први у низу корака које ћемо предузети у циљу омогућавања бољих услова за рад у школама и дечијим установама у свим местима наше општине’’ – истакао је Миодраг Бебић, председник Месног одбора СНС Врдник.


DSCN9448.JPG