01.06.2017

ОБАВЕШТЕЊЕ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ ИРИГ


Обавештавамо грађане да је тренутно у току генерално уређење Врдника, као и деонице од улаза у Врдник до плантаже јабука на улазу у Руму, односно до границе наше општине са општином Рума.

doc.jpg

Уређење обухвата кошење траве и корова дуж целе деонице, сађење дуплог дрвореда дуж пута Врдник-Рума, крпљење ударних рупа на истом путу као и крпљење ударних рупа у самом Врднику,  уређење каналске мреже, наставак уређења и култивисања бивше депоније на изласку из Врдника, као и уређење простора око касарне Бекатово на уласку у Бању Врдник.
Радове изводи ЈП ''Комуналац'' Ириг, које је обновом возног парка и куповином нових машина и опреме стекло услове за извођење много ширег спектра радова него што је то до сада био случај.

За крпљење ударних рупа ангажован је подизвођач радова.
Радови се изводе у оквиру редовног годишњег програма уређења наше општине и НЕМАЈУ АПСОЛУТНО НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА УРЕЂЕЊЕМ ПРОСТОРА И ОБЈЕКАТА ЗА ЕВЕНТУАЛНИ ДОЛАЗАК И СМЕШТАЈ  МИГРАНАТА И АЗИЛАНАТА У НАШОЈ СРЕДИНИ.

ОПШТИНА ИРИГ НЕ ПЛАНИРА ПРИХВАТ МИГРАНАТА И АЗИЛАНАТА НИ САДА НИ У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ И МОЛИМО ГРАЂАНЕ ДА НЕ НАСЕДАЈУ НА ДЕЗИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ НЕОДГОВОРНИ ПОЈЕДИНЦИ ПЛАСИРАЈУ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА.